Not known Facts About انگل بیماری گال در جدول
Not known Facts About انگل بیماری گال در جدول
Blog Article
این کنههای میکروسکوپی ماهها میتوانند روی پوست شما زندگی کنند.
به رنگ سفید تا کرمی-سفید است. دارای هشت پا و بدنی گرد است که در صورت بزرگنمایی کنه می توانید ببینید.
با توجه به مسری بودن بیماری گال، پیشگیری از ابتلا به آن کمی سخت است؛ مخصوصاً اگر در مجاورت افراد آلوده به این انگل قرار بگیریم.
برجستگی های قرمز روی پوست باید در عرض چهار هفته پس از درمان از بین بروند.
کنه ها معمولاً بیش از ۴۸ تا ۷۲ ساعت دور از میزبان زنده نمی مانند و اگر ۱۰ دقیقه در معرض دمای ۱۲۲ درجه فارنهایت (۵۰ درجه سانتیگراد) قرار بگیرند ، می میرند.
بیماری گال ممکن است در هر فرد با هر سنی و در هر نژادی بروز کند. اما در پاسخ به این که امکان ابتلا در چه افرادی بیشتر است؟ میتوان گفت در افراد با سیستم ایمنی ضعیف، نوزادان، کودکان و سالمندان در آسایشگاهها بیشتر است.
کودکان مبتلا به گال ممکن است در سرتاسر بدن خود خارش داشته باشند و ممکن است به دلیل خارش شبانه از کم خوابی بدحال یا خسته باشند.
بیماری گال به علت آلودگی به نوعی حشره یا انگل به نام هیره خارشی ایجاد میشود. در واقع انگل گال با ایجاد تونل روی پوست و خزیدن در آن باعث بروز بثورات پوستی قرمز و خارش زا میشود.
نگهداری اصولی دانه قهوه
برای این کار لازم است که لباس، ملافه، حوله و بالشت شخص بیمار را در آب گرم با دمای بالاتر از ۵۰ جرب عکس بیماری گال درجه سانتیگراد بشویید.
در طب سنتی استفاده از آب خیار را به عنوان عامل ضد گال محسوب می شود.
می توانید چند قطره روغن درخت چای را به بطری آب فشان اضافه کنید و در رختخواب تان اسپری کنید.
گال نروژی: برخی از افراد مبتلا به گال ممکن است به نوع دیگری از گال هم مبتلا شوند که به آن گال نروژی یا گال پوستهدار گفته میشود. این نوع گال نسبت به انواع دیگر، شدیدتر و بسیار مسری است. افرادی که دارای گال نروژی هستند، بر روی بدنشان، پوسته ضخیمی از پوست ایجاد میشود که در این پوسته هزاران کنه و تخم کنه وجود دارد.
۲۲ مدل شلوار پلنگی شیک